Aahaven

Klostergyden’s Åhave

Bemærk: Vi tager ikke imod bordreservationer, men vi har en plads til dig også.

Når du besøger Klostergydens-Fisk´s ÅHAVE, vil du opleve “højt til himlen”, og udsigt så langt øjet rækker, plads til alle samt den mest fantastiske stemning og ro”.

Udsigten over sæbys smukke å, klitterne og havet er beroligende, helt unik og meget smuk. Der er også græsplæne så langt øjet rækker og vi har altid spændende legetøj til børn og barnlige sjæle, der frit kan lånes.

Man kan sagtens få en hel eftermiddag til at gå hos os…. Familiehygge, mødeegrupper, stavgangspiger, dagplejer, plejehjemmet, børnehaver og skoler, vi får ofte besøg af størrer selskaber, her er plads til alle.

En eftermiddag med muligheder for alle

Menu kortet bugner af lækkerier, vi serverer det bedste af det bedste fra Klostergydens fisk, medens du roligt kan slappe af og nyde udsigten. Kolde øl, vand og vine i særklasse.

Alt fra fiskefilet med pomfritter og vores populære stjerneskud, til hummer, muslinger, østers, fisketapas og masser af specialiteter. Vi laver gerne specielle ønsker hvis du bestiller et par dage i forvejen. Vi har selvfølgelig også retter uden fisk, ligesom det selvfølgelig også er muligt at komme og nyde en enkelt kop kaffe og et stykke kage.

Nyd de bedste fiskeretter med en fantastisk udsigt

Flere gange om året har vi arragementer i ÅHAVEN, både små hyggelige intim koncerter, jazzfestival med op til 30-mands store orkestre. Havnens dag med “Vild med vand” og aktiviteter for børn, Fiskens Dag med auktioner OG MEGET MEGET MERE.

Følg med på vores facebooksiden, hvor vi altid opdaterer, og fortæller om kommende begivenheder.

Uanset om det er en hurtig kop kaffe eller hygge og spisning, er i altid meget velkomne til at besøge Klostergydens Åhaven, et besøg værd. Her kommer folk igen.

Se vores frokost-menü der kan nydes i Åhaven.

Klik her